2013. szeptember 13., péntek

Céklás-rizses hús


    Bátran írhattam volna címnek céklás-rizses borjúpörkölt, mert való igaz, a tegnapról megmaradt borjúpörkölttet kombináltam a céklás rizottóval és nagyon jól tettem. Egy színes, ízletes ebéd lett az eredménye, el is fogyott izibe.
      Borjúpörkölt
     Hozzávalók: 500 g borjúhús, 3 hagyma, 2 cikk fokhagyma, 2 evk. télire eltett őrölt paprika, 50 ml olaj, só, bors, pirospaprika.
      A fenti hozávalókból  a szokott módon pörköltet készítünk. Elkészítjük a céklás rizottót is. Ha mindezekkel készen vagyunk, egy nagyobb lábasban összevegyítjük a pörköltet a színes rizottóval, mégegyszer felmelegítjük és azonnal tálaljuk.

1 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...