2014. július 10., csütörtök

Fokhagymás krémsajttal töltött rántott tökvirágok

          
            Reggel amikor kimondtam  a varázsszót, hogy tökfőzelék, mindenki(a fiúk) sóhajtozott.  Aztán tudattam,  hogy rántott pulykamell és spagetti is lesz ebédre, akkor megnyugodtak, hogy finom ebéd lesz a mai is. A rántott tökvirágokat bónuszként sütöttem, nagyon finomak voltak...
            Hozzávalók: tökvirágok, krémsajt, fokhagyma, só, bors. Még: liszt, tojás, zsemlemorzsa, olaj a sütéshez.
A virágokat szárastól szedjük , kivül- belül megmossuk, aztán a következő krémmel töltjük.
A krémsajtot sózzuk, borsozzuk, apróra vágott fokhagymát adunk hozzá,  elkeverjük, majd egy kiskanál segítségével a virágokba töltjük.
A megtöltött virágokat egyenként lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába mártjuk és bő, forró olajban kisütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...