2014. szeptember 29., hétfő

Bundás padlizsán gombás spagettivel

      
Már nagyon megkívántuk a miccshúst. Ha jól emlékszem májusban ettünk utoljára, amikor kint jártunk az erdőn kirándulni. Most egy kicsit változtani szerettem volna, valami újat kitalálni. Töltött padlizsánt már készítettem, ezúttal a töltelék szerepét a zöldség kapta.
    Bundás padlizsán
Hozzávalók(2 szemály részére): 1 kicsi(200 g-os) padlizsán, 250 g miccshús, só, 1 jénai tál.
A padlizsánt megsütjük, héját eltávolítjuk, ügyelve arra , hogy szép egészben maradjon, a szárával együtt.
Egy darab alufóliát beolajozunk rásímítjuk a húst, közepére helyezzük a megsült padlizsánt, sózzuk, majd szép óvatosan feltekerjük. Egy jénai tálat kiolajozunk, beletesszük a bundázott padlizsánt(fólia nélkül) és előmelegített 180 fokos sütőbe 30 percre sülni tesszük. 

Ha megsült felszeleteljük.
Krumplipüréhez, vagy akár gombás spagettihez feltétként tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...