2015. február 10., kedd

Paprikás tepertyűkrém

     
Most egy nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető tepertyűkrémet hoztam. Szép színes, vitamindús és nagyon de nagyon finom. Mivel hagyma is kerül bele, inkább vacsorára ajánlom.
     Hozzávalók: 250 g tepertyű, 1 paprika, 1 diónyi hagyma, só, bors,(esetleg fűszerpaprika).
A paprikát megmossuk, torzsáját eltávolítjuk és feldaraboljuk. A hagymát megtakarítjuk, négybevágjuk.
A tepertyűt az előkészített zöldségekkel ledaráljuk, vagy mixerrel pépesítjük. Fűszerezzük. majd tálalásig jégszekrényben tároljuk, hogy az ízek összeérjenek. Pirítósra kenve szenzációóóós!

2 megjegyzés:

  1. De finom lehet! Egy-kétszer én is csináltam már. mi is pirítóssal ettük. Jó is ilyenkor télen :-)

    VálaszTörlés
  2. A macisajtos meg a tojásos krém után talán ez volt a legfinomabb tepertyűkrém! Köszi, hogy benéztél!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...