2016. július 19., kedd

Tarhonyás lecsó sült nyakas karajjal

Nyáron nagy sláger nálunk a lecsó. Mindenki kedvence, készüljön rizsesen, vagy quinoával , vagy esetleg tarhonyával. Bármely változat finom lehet, ha valami feltét is jár rá. 
Lecsós tarhonya: 3 hagyma, 3 paprika, 4-5 paradicsom, só, bors, fűszerpaprika, kevés olaj. Még: pár evőkanál tarhonya.
Lecsót készítünk a szokásos módon. A hagymát és a paprikát felszeleteljük, forró olajon megdinszteljük, fűszerezzük, hozzáadjuk a meghámozott, felvágott paradicsomot és amikor majdnem kész a lecsónk még meghintjük aprószemű tarhonyával, kevés vizet öntünk rá és készre pároljuk.  Kovászos ubival mennyei!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...