2018. február 27., kedd

Csokipudingos keksztorta

   
Hétvégi desszertünk egy finom pudingos, diós keksztorta volt.
Hozzávalók: 2 tasak(40 g-os) csokiízű pudingpor, 800 ml tej, 10 evk. cukor, 100 g margarin. Még : 500-600 g háztartási keksz, 6 evk. darált dió, 1 fiola rumeszenc.
Először megfőzzük a pudingot ,de mielőtt teljesen kihűlne hozzáadjuk a feldarabolt margarint.
A kekszet meg a diót ledaráljuk, majd hozzáadjuk a kész pudingot és a rumeszencet. Jól összedolgozzuk, kalácsformába símítjuk, egy éjszakára jégszekrénybe tartjuk. Másnap tálcára borítjuk, tetszés szerint díszítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...